Bedste spil at spille mens du rejser

Det er vigtigt at du giver dig selv mulighed for at slappe af. Uanset om du er derhjemme eller på ferie, bør du give dig tid til at spille spil, hvis du har lyst til det. Efter en lang dag med familien eller vennerne vil du måske gerne tilbringe tid alene med spil på din smartphone. Nedenfor kan du få gode ideer til hvad du kan spille på din telefon.

Spil bingo banko

Et af de mest populære spil på nettet er bingo. Danskerne har en vis kærlighed til bingo, som mange spiller omkring juletid. Vi kan spille spillet året rundt, og nyde gratis bingo på nettet. Her kræver det ikke at os bruger alt for meget energi, hvis os ikke har lyst til det. Ofte kan os sætte maskinen til at markere tallene på vores bingoplade, og på den måde kan os chatte eller lave noget andet på samme tid.  

Tag udfordringen op i 3D

I Apple Store topper Candy Challenge 3D og Survival Challenge 3D listerne over gratis spil. Her skal du løse udfordringer i takt med at du stiger i niveau. Det er et forholdsvist simpelt spil, og derfor kan du hurtigt finde hoved og hale i dem. Måske gentager de sig selv en lille smule, men ofte er det også hvad mange folk søger. Du kan slappe af ved at bruge en lille stund på først at spille Candy Challenge 3D og derefter Survival Challenge 3D. 

Roblox overtager verden

Et af de hotteste spil for tiden er Roblox. For nyligt kom skaberne bag det populære spil til mobilen frem og afslørede at de havde slået deres egen rekord for daglige aktive brugere. Hver dag er der over 43,2 millioner personer, som spiller Roblox. Gaming platformen har på skrivende fod mere end 206 millioner brugere, og det er langt mere end Minecraft, som ellers sad på tronen over de mest populære computerspil. 

Roblox har henover natten opbygget en enorm fanbase. Det skal nævnes at spillet mest af alt appellerer til børn, og måske ikke så meget til voksne. I USA er mere end 60 procent af spillets brugere børn på mellem 9 og 12 år gamle.

På samme tid siges det at omkring 1,5 millioner børn spiller Roblox i Storbritannien. 

Men bare fordi at børnene er den største målgruppe betyder det ikke at du ikke vil kunne lide spillet. Det kommer an på smag og behag, og der er ingen tvivl om at Roblox er et af de mest populære spil til mobilen for tiden. Derfor er det værd at tjekke ud, så du i det mindste ved hvad al spillets hype handler om. 

Ofte bliver spillet misforstået som at det kun er en enkelt spil. Faktisk er det en spilleplatform, som børn og voksne kan downloade og herefter kan de skabe virtuelle verdener med brugere på tværs af den virkelige verden. Forestil dig en sammensmeltning af Steam og YouTube. Download spilleplatformen i fx Apple Store og oplev den virtuelle verden med dine egne øjne.