De mest brugbare apps til at besøge Danmark

De mobile applikationer har forbedret vores hverdag både med ferie og hverdag. Der findes mobile apps til alle tænkelige ting, og det inkluderer oplevelser i Danmark. Nedenfor kan du læse om fem mest brugbare apps til besøg i Danmark. 

Hvilken slags underholdning er du mest til?

Det er ofte en smagssag med de bedste applikationer. Mens nogle foretrækker at spille casino med en Spillehallen bonuskode, er der andre, som er mere til at nyde en god omgang Candy Crush. 

Når man er på ferie i Danmark, er det vigtigt at man sørger for at forkæle sig selv med god underholdning. Husk at afkoble i de sene aftentimer, så du kan lade batterierne op til eventyrene den næste dag. Find gerne en eller to gode mobile apps med spil til at stresse af efter aftensmaden. 

Too Good To Go

Dette danske koncept i en kamp mod madspild har spredt sig over hele verdenen. Too Good To Go er af dansk oprindelse, og derfor har de naturligvis en glimrende tjeneste i Danmark. Her kan du benytte denne app til at bestille god mad fra bagerier, restauranter, hoteller og andre steder. 

Det giver dig mulighed for at bruge færre penge på at spise ude, når du holder ferie i Danmark. På samme tid hjælper du med at bekæmpe madspild, og derfor kan maden smage endnu bedre. 

The Fork

Hvis du har lyst til at spise ude, kan du med fordel downloade ”The Fork.” Her er der tale om Tripadvisors undersektion for spisesteder. Du kan hurtigt finde restauranter i området alt efter bedste bedømmelser, type osv. 

Det er endda muligt at booke borde på flere restauranter med The Fork, og så slipper du for at skulle stå i kø samt at gå forgæves. Desuden er der ofte også gode tilbud med 30-50 % i rabat på udvalgte restauranter. 

Rejseplanen

Alle danskere elsker applikationen for Rejseplanen. Derfor bør du også downloade den, når du er i Danmark. Her kan du tjekke hvordan du kan komme fra a til b med vejledning inklusive oversigter over busser, toge, og hvor lang tid det tager at gå det sidste stykke. Desuden er der også vigtige informationer som pris på rejsen, tidsplan, samt oplysninger om forsinkelser. 

Mobilbilletter

Offentlig transport fungerer godt og er udbredt i Danmark. Derfor kan du nyde glæde af endnu en app på dette område. Her er der tale om Mobilbilletter, som er den mobile billet applikation til offentlig transport i den danske hovedstad.

Her kan du købe enkelte billetter eller erhverve et ”klippekort”, hvor du køber flere billetter til en reduceret pris. Du bruger billetterne lidt efter lidt i takt med at du tager ture med den gode offentlige transport i København. 

Det er endda en enorm hjælp, hvis du er i tvivl om hvilken billet du skal købe. København er opdelt i zoner, og det er ikke altid nemt at sætte sig ind i. Det gælder især, når man ikke er fra byen. Med Mobilbilletter skal du blot indtaste din destination og derefter vil du se hvilken billet du skal købe.