Golf for nybegyndere: Her er det som du bør vide

Hvis du ønsker at komme godt i gang med at spille golf, kan du følge en række tips og tricks. Nedenfor kan du finde fem tips til at starte med den rette fod, når du øver dig på at blive til den næste Tiger Woods.

Læs golfreglerne 

Sørg for at få styr på dagens gang. Uanset hvad du skal i gang med, bør du altid tjekke regler på forhånd. Det kan sammenlignes med fx at spille i online casino – hvorfor? For før nogen bruger Mr Green velkomstbonus, bør de bestemt læse sig til det, hvordan det skal bruges og anvendes.

Når du går i gang med at spille golf, skal du altså først og fremmest vide hvilket spil du spiller. Derfor anbefaler vi at du tjekker reglerne for golf. Du kan læse dem flere forskellige steder på nettet. Det er også muligt at se videoer, hvis du er mere visuel. På den måde ved du hvad der er tilladt, og hvad der ikke er tilladt. Du kommer også til at lære hvad der skal til for at du kan vinde dagens konkurrence. 

Øv dig på at kontrollere dine tanker 

Golf handler i høj grad om koncentration. Derfor kan du komme godt på vej ved at være en haj til at styrke dine tanker. Du skal kunne lukke din omverden ude, have mulighed for at lægge problemerne i omklædningsrummet, når du går ud på golfbanen, osv. Mange personer tænker ikke over dette aspekt. Hvis du øver dig på mindfulness, som det også kaldes, kan du altså få en fordel sammenlignet med dine konkurrenter. 

Overvej at hyre en træner 

Du kan også overveje at hyre en træner. Ligesom med enhver anden sport kan du få hjælp til at blive bedre. Det kan både være med træningsessioner en til en, eller gruppetræninger. Ofte afhænger det mest af din pengepung og hvor meget eller hvor lidt du ønsker at investere i din golftræning. 

Få hjælp til at vælge udstyr

Når du starter med at spille golf, er det også en god ide at få hjælp til at købe tøj og tilbehør. Det anbefales at du ikke bruger mange penge på dit golfudstyr, medmindre du naturligvis ønsker at gøre det. Ofte er det bedre at købe godt udstyr, som ikke koster det hvide ud af øjnene. 

Det er aldrig til at vide om du mister interessen i at spille golf. Forhåbentligt vil du synes at det er sjovt, men det er bedst at du prøver dig frem uden at bruge alt for mange penge til at starte med.  

Uanset hvad du vil shoppe, kan du få hjælp. Det anbefales at besøge en fysisk golfbutik. Der arbejder eksperter, som ofte selv spiller golf, på den måde kan du blive rådgivet til hvilke golfbolde, køller osv. du bør overveje at shoppe. 

Fokuser på at have det sjovt

I forlængelse af førnævnte anbefaler vi også at du fokuserer på at spille golf, fordi du synes det er sjovt. Mærk gerne efter i forhold til hvornår du har lyst til at spille, og hvornår du foretrækker at blive hjemme. Hvis du tvinger dig selv, vil du måske miste interessen for at spille golf, og det er naturligvis ikke planen.