Golf i Vejstrup

Det er ingen hemmelighed at danskerne elsker golf, hvert år spiller mere end 150.000 danskere golf på de forskellige golfbaner, som er fordelt over hele landet, men det er ikke kun danskerne som bliver tiltrukket af de danske golfbaner, der er også mange turister som kommer til landet for at spille golf. Hvis du gerne vil spille golf i et område som er kendt for, at have gode golfbaner, så skal du overveje at spille golf i Vejstrup.

Golfbaner omkring Vejstrup

Hvis du er på udkig efter golfbaner i og omkring Vejstrup, så finder du en masse meget gode baner i nærheden af byen. Du finder blandt andet Faaborg Golfklub, Midtfyns Golfklub, Sct. Knuds Golfklub eller Svendborg Golfklub inden for kort rækkevidde af Vejstrup by.

Faaborg Golfklub

En af de mest populære golfbaner i nærheden af Vejstrup er Faaborg Golfklub som tilbyder en 18 hullers golfbane, skulle du ikke helt have mod på at spille 18 hullers golf, så finder du også i Faaborg Golfklub en 6 hullers par 3 bane.

Midtfyns Golfklub

Midtfyns Golfklubs bane blev åbnet i 2008, og ligger i området omkring Ringe sø. Den gode placering af teestederne betyder, at du har et godt overblik over hele banen. Banen vil være en god udfordring for både nye som erfarne spillere. Men lige meget om du er ny spiller, eller har spillet golf i mange år, så vil du helt sikker have en super oplevelse her.

Sct. Knuds Golfklub

Sct. Knuds Golfklub blev grundlagt i 1954 og er en af de ældste golfbaner du finder i Danmark, banen ligger langs Nyborg Fjord og tilbyder derfor en fantastisk udsigt mens du spiller. Sct. Knuds Golfklub bliver tit valgt blandt de bedste golfbaner i Danmark og i 2009 fik banen et nyt klubhus med nye mere moderne faciliteter. Dog skal du til ”The Greath Northern” i Kerteminde, hvis du gerne vil få golfbolden til at flyve på den bedste bane på Fyn.

Svendborg Golfklub

Hvis du leder efter en golfbane som tilbyder noget for både nye spillere og mere erfarne spillere, så skal du overveje at tage en tur ud til Svendborg Golfbane. Banen ligger tæt på Svendborg by, og har mange flotte udsigtspunkter hvorfra du har en eventyrlig udsigt ud over det sydfynske øhav. Golfbanen har både en 18 hullers bane, samt en 9 hullers bane for dem som ikke har mod på at skulle spille alle 18 huller.

Svendborg Golfbane tilbyder også en par 3 bane som er sammensat af 9 huller som ligger på et mere fladt område, og banen er især populær blandt spillere som er nybegyndere når det kommer til golf og stadig har lidt svært ved de meget lange baner.