Hvad kan man lave i Liseleje og omegn?

2154029

Lisegården Hotel & Kursuscenter ligger placeret i skønne omgivelser ved Liseleje på Nordsjællands kyst. Området byder på pragtfuld natur og en fantastisk strand, og der er således rig mulighed for at nyde naturen i fulde drag, uanset om man er til gåture langs stranden, en cykeltur i den nærliggende plantage eller en frisk dukkert i de nordsjællandske bølger.

Aktiviteter

Tæt på Liseleje finder man Asserbo Golf Club, der tilbyder en bane med 18 huller samt en Pay & Play bane med 6 huller. Hotellet har et samarbejde med golfklubben, hvilket sikrer hotellets gæster yderst fordelagtige priser. Foretrækker man mere fart over feltet, udlejer hotellet egne mountainbikes. Området omkring Liseleje er som skabt til at køre på mountainbikes, og der findes ruter for enhver smag. Hotellet tilbyder i samarbejde med Food N Motion mountainbiking i de fantastiske områder omkring Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn. Endelig ligger stranden blot 500 meter fra hotellet, hvilket indbyder til strandaktiviteter som f.eks. strandtennis, beachvolley og strandfodbold.

Arrangementer

Der findes et væld af spændende arrangementer i Liseleje og omegn. Liselejes årlige byfest ”Liselejeugen” finder sted hvert år i uge 30. Normalt forbinder man en byfest med øltelte og høj musik, men ikke i Liseleje. Tværtimod byder ugen på masser af spændende sportsaktiviteter for både store og små, og der findes noget for enhver smag, uanset om man er til motionsløb, golf, strandfodbold, yoga på stranden, mavedans eller noget helt andet. Derudover byder Liselejeugen på et madmarked, vinsmagning, bagekonkurrence og mange andre indslag. Overskuddet fra Liselejeugen går til Julemærkehjemmet.

Liselejeugen er ikke det eneste arrangement, der er værd at nævne. I løbet af året arrangeres der desuden beachparty, dragefestival, Liseleje by night, torvedage, julemarked og mange andre spændende arrangementer.

Ture

Hotellet ligger med sin placering ved Liseleje i kort afstand til flere spændende destinationer. Ønsker man at arrangere en dag i familiens tegn, kan man køre en tur til Hundested sydvest for Liseleje. Her tager man færgen over til Rørvig. Efter den korte færgetur fortsætter turen mod sydvest, indtil man 12 kilometer senere ankommer til Sommerland Sjælland; en kæmpe forlystelsespark med masser af sjove forlystelser samt et kæmpe vandland, der kan tilfredsstille selv den mest aktive vandhund. En tur, der helt sikkert vil være et hit for børn og barnlige sjæle i familien.

Er man interesseret i fodbold på højeste niveau, findes Farum Park kun 40 km. fra Liseleje. Her har superligaklubben FC Nordsjælland hjemmebane. Man har således mulighed for at se en superligakamp på nært hold. Mærk selv suset når Nordsjællands helte bringer sig foran på hjemmebanen! Især lokalbragene mod Lyngby eller FC København er populære. Er man til ekstra spænding, kan man oprette et Daily Fantasy Sports team (dailyfantasysport.dk), og sætte nogle af FC Nordsjællands spillere på. Det giver fornemmelsen af selv at være med på trænerbænken!

Endelig er der kun en times kørsel fra Liseleje til København, hvor kun fantasien sætter grænser. Her kan man opleve alt, hvad hjertet begærer indenfor kultur, underholdning, aktiviteter, mad osv. Ønsker man at mærke Københavns pulserende byliv, men samtidigt foretrækker at bo i smukke naturomgivelser, er Liseleje derfor en gylden mulighed for at opleve det bedste fra begge verdener.