Sjove ting du kan lave og spil du kan spille i Vejstrup

Hvad enten det er første gang du befinder dig i Vejstrup, eller om du har været i byen flere gange, så ved du helt sikkert, at byen har en masse spændende og sjove oplevelser at byde på. Vejstrup ligger på Fyn, og har cirka 441 indbyggere. Siden 1867 har byen været kendt for deres efterskole og fra byen har man hurtig adgang til andre fynske byer som Faaborg eller Svendborg, som faktisk kun ligger 10 kilometers kørsel fra Vejstrup.

Der er ingen, som siger at du behøver at finde på nye ting at lave i Vejstrup. Du kan tage brætspil eller andre former for spil med på din tur til Fyn. Hvis du foretrækker at pakke så lidt som muligt, så kan du udfordre bekendte eller andre mennesker i en omgang online bingo. Hvis du endnu ikke er kommet i gang med den nye form for det traditionelle spil, så kan du udnytte en af de mange Bingosjov kampagner, som er tilgængelige online.

Seværdigheder i Vejstrup

Selvom det er sjovt at spille bingo indendørs, så er der naturligvis også mange sjove udendørs aktiviteter i Vejstrup. Hvis du er i Vejstrup, så må du absolut ikke gå glip af seværdighederne som byen har at byde på, som for eksempel Vejstrup kirke eller Brudager kirke, som begge er meget spændende for deres flotte udsmykninger.

Et besøg til Brudager Langdysse må man heller ikke gå glip af, Brudager Langdysse er 20 m lang og er kendetegnet ved de to lange rækker af store sten som omgiver den. Det menes at den stammer fra perioden 2500-1500 f.Kr. Dengang byggede man et stenkammer til de døde og dette stenkammer betegnes som en Langdysse.

Et besøg på Vejstrup Vandmølle er også et besøg værd, møllen ligger faktisk på et sted, hvor der har været vandmøller siden 1500-tallet, og den mølle som ligger der i dag var i drift indtil 1975, og fungerer i dag som en museumsmølle. Området omkring møllen er fyldt med en masse meget smukke vandrestier, samt en naturlegeplads i nærområdet, hvor børn kan boltre sig.

Spil du kan spille i Vejstrup

Men hvis du er afsted med børn, som måske ikke helt har samme interesse for de mange seværdigheder, så er der også en masse sjove spil som du kan spille med de små, som stadig bringer familien rundt i byen. Hvorfor ikke spille en omgang ”Jeg ser noget som du ikke ser”? I kan finde forskellige ting i området som de andre spillere så skal gætte hvad man tænker på.

Vejstrup er kendt for deres grønne omgivelser og især de store græsplæner er perfekte til en omgang Vikingespillet, eller hvad med et spil Jumbo Mikado? Der er mange muligheder for at spille sjove spil i byen. Hvis vejret ikke er helt så godt, eller familien er træt efter en lang dag i byen, så kan alle slappe af hjemme med et spil Tegn og Gæt, men i stedet for den konventionelle version som vi alle kender, så prøv at spille en version, hvor de ting der skal gættes om er ting som familien har set i løbet af dagen, på den måde kommer i også til at tale om ting som de forskellige personer har oplevet eller lagt mærke til i byen.